Grillat är bara så gott

I år har vi äntligen kunnat grilla en hel del. Förra året var det ju så varmt att det blev grillningsförbud. Det var ju lite trist. Men det har man kunnat ta igen detta året. Jag gillar att grilla det mesta. Det är både kött, fisk, fågel och grönsaker. Sedan kan man göra en massa olika tillbehör. Har gjort en egen potatissallad flera gånger denna sommaren.

Här är receptet på den: 

Du behöver
600 g färskpotatis
2 tsk dijonsenap
0,5 tsk flytande honung
1,5 dl gräddfil
2 dl finhackad gräslök
flingsalt
grovmalen svartpeppar
2 dl kaprisbär (gärna cocktailkapris)

Gör så här
Tvätta potatisen och koka den mjuk i saltat vatten.
Låt den svalna något och skär eventuellt potatisen i mindre bitar.
Rör samman dijonsenap, gräddfil, honung samt hälften av gräslöken.
Krydda med salt och svartpeppar.
Sväng runt potatisen med dressingen och toppa med resten av gräslöken samt stora kaprisbär.

26 aug 2019